een team van specialisten

Het team van Marbels

Ons team bestaat onder anderen uit een psycholoog en een ondernemerscoach. Wie wij inzetten uit ons team, hangt af van de vraag. Wij leveren maatwerk, en waar nodig breiden we het team uit met specifieke specialismen.

“De coaches van Marbels zoeken in de methodiek naar een koers die past bij de ondernemer.” 

Ondernemerscoach

 

Esther Meertens

In mijn werk als coach geef ik heel praktische adviezen op het gebied van ondernemerschap, leidinggeven, visie/missie en grip op de zaak houden. Mijn advies moet direct tot de verbeelding spreken en de volgende dag al ingezet kunnen worden. Dat geeft zelfvertrouwen waardoor daadkrachtig ondernemerschap ontstaat. Ik sta bekend als doortastend en betrokken.  

Marscha Kreeft

Ondernemerscoach

 

Marscha Kreeft

Met een positieve blik, een luisterend oor en een pragmatische inslag werk ik met ontzettend veel plezier aan het inspireren van ondernemers. Ik kan goed analyseren, ben pragmatisch en help ondernemers met het verhelderen van ondernemersvraagstukken.

Daphne Metsemakers

Arbeidspsycholoog

 

Daphne Metsemakers

Als psycholoog werk ik op het terrein van arbeid en gezondheid. Mijn expertise ligt op coaching en begeleiding bij persoonlijke en arbeid gerelateerd vraagstukken. Ondernemers weer mentale veerkracht bieden voor een gezonde bedrijfsvoering is waar ik graag op focus.

 

Meer weten over onze diensten of een offerte aanvragen?
Mail naar info@marbels.nl of bel: 06-4572 1583