een team van specialisten

Het team van Marbels

Ons team bestaat onder anderen uit een psycholoog en een ondernemerscoach. Wie wij inzetten uit ons team, hangt af van de vraag. Wij leveren maatwerk, en waar nodig breiden we het team uit met specifieke specialismen.

“De coaches van Marbels zoeken in de methodiek naar een koers die past bij de ondernemer.” 

Ondernemerscoach

 

Esther Meertens

In mijn werk als coach geef ik heel praktische adviezen op het gebied van ondernemerschap, leidinggeven, visie/missie en grip op de zaak houden. Mijn advies moet direct tot de verbeelding spreken en de volgende dag al ingezet kunnen worden. Dat geeft zelfvertrouwen waardoor daadkrachtig ondernemerschap ontstaat. Ik sta bekend als doortastend en betrokken. 
In mijn vrije tijd doe ik graag aan aikido. 

Psycholoog

 

Rolanda Bonte

Als coach zet ik mensen in hun kracht en zorg ik dat denken en voelen in balans komen. Dat doe ik met veel plezier. Ik denk vanuit kwaliteiten en talenten. Het streven is om weer de eigen regie te nemen. Ik heb veel ervaring met het coachen van ondernemers.

 

Ondernemerscoach

 

Marijn van den Heuvel

Ik ben een zeer ervaren enthousiaste ondernemerscoach/-adviseur die snel problemen kan analyseren en op een heldere no-nonsense wijze oplossingen communiceert. Het is mijn missie om samen met de ondernemer succesvol de (bedrijfs)doelen te bereiken.

Arbeidspsycholoog

 

Sija Bos

In mijn werk als coach begeleid ik ondernemers in vraagstukken rond het herstel van een burn-out of ziekte, samenwerking, veerkracht en vitaliteit. Mijn aanpak is: snel tot de kern, verhelderend, transparant, concreet en doelgericht. Aan het eind van een coachtraject heeft de ondernemer nieuwe inzichten en invalshoeken om anders om te gaan met wat hem bezighoudt.

Psycholoog

 

Ina Tanis

Ik ga uit van het positieve. Ik richt mij op de mogelijkheden en kansen en streef altijd naar openheid en een goede afstemming. We werken aan doelen die we vooraf afspreken en tussentijds evalueren. In de coachgesprekken geef ik inzicht in hoe je kunt werken aan verandering en verbetering.

Willem Willemsen

Bedrijfskundige/financieel expert

 

Willem Willemsen

Ik ondersteun ondernemers bij het grip krijgen en houden op hun financiën, zowel op de korte als de lange termijn. Daartoe adviseer ik bij het inrichten van de financiële administratie, waaronder de benodigde financiële rapportages. Hieronder vallen investeringsanalyses, financiële prognoses, het bepalen van de financiële gezondheid van uw onderneming en het uitzetten van uw financiële koers.

 

Professional organizer

 

Brenda Wassenburg

Als professional organizer begeleid ik bij het vinden van structuur. Ik ondersteun bij het weer grip krijgen op tijd, taken en ruimte. Timemanagement en je e-mailbox beheersen, alles om overeind te blijven in de hectiek van alledag. Het resultaat is lekker productief, maar ook stressvrij werken vanuit meer rust en overzicht. In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik ben een triatleet in hart en nieren.

 

Meer weten over onze diensten of een offerte aanvragen?
Mail naar info@marbels.nl of bel: 0172 575 494